Net zoals wij een passie hebben voor het rundsvlees hebben Kurt, Cindy en Pippa een ongekende passie voor hun ecologische B&B gelegen aan het Olens Broek. Wij verwelkomen de klanten (en hun viervoeters) van De Bleekhoeve dan ook met open armen.

Kurt, Cindy en Bordeaux Dog Pippa zijn de trotse uitbaters van B&B Bleekhoeve. Als ongelofelijk enthousiaste reizigers, verzot op het ontdekken van de wereld en de meest wijdse natuurgebieden, hebben ze al de halve wereld afgereisd. Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, IJsland zijn maar enkele landen die ze al konden afvinken van hun bucketlist.

Tijdens deze reizen deden ze niets liever dan logeren in een B&B: lokale inwoners kennen immers hun streek het beste en kunnen je in de juiste richting sturen van leuke wandelpaadjes en lekkere eettentjes. En zo is hun droom stilletjes aan gegroeid: er is zoveel mooie natuur in de wereld! Waarom zouden ze dan de natuur die ze in hun eigen dorp terugvinden ook niet voorstellen aan andere mensen die ervan willen genieten? Dus hebben ze hun woning te koop gezet, en hebben we een schitterende locatie gevonden aan het Olens Broek…

Hier kan u De Bleekhoeve ontdekken.